Извънредно! Нови 24 с COVID-19,няма починали! Вече са 648 у нас…

0
-

Генерал Венцислав Мутафчийски излезе с нова информация относно броя на заразените с коронавирусна инфекция лица у нас. Това се случи на брифинг в МС. За последните 24 часа има 24 нови случаи. От тях в болница са 12 от изследвани 376. 648 са новите случаи. Увеличението е с 3.8% от вчера.

Добрата новина, че няма нови смъртни случаи. В София има 15 случаи, в “Пирогов” – 6, в “Света София”- 1, в Инфекциозна болница – 1, в “Токуда” – 1. В Кърджали има 1, в Пазарджик – 1, във Велико Търново са трима, семейство с 9-годишно дете, в Сливен е 1, в Смолян – 1, в Бургас – 1.

Има нови три нови случая на заразени медицински лица, от които един санитар от “Пирогов” и лаборантка на 63 години от РЗИ-Кърджали. 62 са излекуваните. “Едно от много неприятните неща, които може да си причиним – дълго време хора се лишаваха от много неща и спазваха карантина и сега заради една малка част от населението може да се промени целия модел. Целият свят е пламнал и трябва да проявим особена позиция”, уточни шефът на ВМА.

loading...
#
предишна статияВАР вече и у нас! Но първо при юношите…
Следваща статияГен. Мутафчийски: Истински съм разтревожен! На път сме да се провалим сами