Изпити направили промяна в „синята“ група за Правец

0
levski
Снимка: levski.bg
-

Един от обещаващите играчи на Левски не успя да се качи в автобуса, с който „сините“ се отправиха към Правец. Това е Антоан Стоянов. Халфът трябва ударно да взема изпити през тази седмица, ако иска да получи диплом на средно образование, пише „Мач Телеграф“. Той бе принуден да се готви по индивидуален план, след като през миналия сезон бе преотстъпен на Емполи. Стоянов бе на бала, заедно с останалите си набори, но пък сега трябва да се поти сам на изпитите и матурата.

Така, вместо него, в групата за Правец замина Александър Божилов. Левият бек ще получи възможност да блесне при новия треньор. Преди това кара лагери с мъжете при Станимир Стоилов и Николай Костов. Като за целта дори се прости с дългата си коса.

Стоянов пък чака и развръзка около евентуалното си завръщане за постоянно в Емполи. Това зависи от нов директор на школата, който все още не е стигнал до този казус.

Групата на Левски за лагера: Пламен Андреев, Иван Андонов, Майкон, Келиан Ван Дер Каап, Вендерсон Цунами, Карлос Охене, Рикардиньо, Джавад Ел Джемили, Илиян Стефанов, Евертон Бала, Асен Чандъров, Кристиян Йовов, Патрик-Габриел Галчев, Патрик Мислович, Борислав Рупанов, Кристиан Димитров, Асими Фадига, Фабио Лима, Марин Петков, Асен Митков, Александър Божилов, Дейвид Михалев, Виктор Любенов и Преслав Бачев.

Станислав Генчев с доста умен ход за селекцията