Изненада! Мъри Стоилов е човекът, отказал „Мача на надеждата“ на Стилян Петров?

0
Снимка: levski.bg
-

танимир Стоилов е човекът, който е обърнал гръб на Стилиян Петров, потвърдиха няколко източника за „Мач Телеграф“. Както е известно, Стенли разкри, че е получил и отказ, но това било очаквано за него.

Бившият селекционер на националния отбор трябваше да води България в „Мач на надеждата“. Той дори призова феновете на Левски да бъдат на Националния стадион, за да ударят рамо на инициативата на Стилиян Петров. На пейката обаче се оказа Димитър Димитров – Херо.

Станимир Стоилов пък въобще не се появи на стадион „Васил Левски“ за събитието, което разтърси цяла България. Причината е, че той искал да избегне среща с Даниел Боримиров, който зае страната на Наско Сираков в спора между двамата приключил с оставката на Мъри и раздялата между него и „сините“.Самият Сираков също бе на Националния стадион, макар и да обяви, че няма да се съблече, за да играе, защото времето да тича по терена отдавна е минало.

„Нямам какво да си говоря с тях. Затова няма смисъл и да присъствам“, обявил Стоилов на организаторите.Иначе той нямал нищо против Христо Йовов, който също е член на УС на Левски. Бижутера обаче се появи там след неговото напускане.