Иво Тренчев: Влизаме в серия от трудни мачове

0
ivo trenchev (3)
-
-

Старши треньорът на Пирин Иво Тренчев говори след равенството 1:1 със Славия в мач от 12-ия кръг в efbet Лига на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Наставникът на „орлетата“ призна, че с оглед на видяното е доволен от резултата и спечелената точка.

„С оглед на мача трябва да сме доволни от равенството. Исторически играем трудно със Славия. Теренът е лош и всичко опираше до битка. В крайна сметка приемаме равенството и продължаваме. Влизаме в серия от трудни мачове, но ще се опитаме да се стабилизираме. Имаме проблеми с фланговите футболисти, нямаме нужните хора, но се радвам, че въпреки всичко стигнахме до ситуации за гол“, заяви Иво Тренчев.

„Не е нормално да се играе по земята на този терен. Трябва да се адаптираме и да играем с дълги топки, за да не допускаме грешки в собствената си половина“, каза още той.

„Отиваме в Разград с нагласа за изненада. Лудогорец е в подем, чака ни труден мач. Първо ще се възстановим и след това ще мислим за следващия мач. Поставили сме си висок лимит от точки, които ще се опитаме да достигнем до края на първия полусезон“, завърши Иво Тренчев.