Иво Тренчев: Ще бъде доста нервен двубой! Славия имат добри изпълнители, но са изпаднали в дупка

0
ivo trenchev

Пирин и Славия играят днес в Благоевград, като този мач среща отбор в отлична форма с тим, който е в криза.

„Ще бъде определено много труден мач. Славия имат добри изпълнители, но са изпаднали в дупка. С назначението на Иван Колев начело на „белите“ нещата при тях ще се стабилизират“, коментира пред „Мач Телеграф“ наставникът на „орлетата“ Иво Тренчев.

„Ние във всеки мач излизаме, за да покажем най-доброто от себе си. Всичко зависи от нас. Настройката ни е да победим, защото играем пред собствена публика и искаме да зарадваме нашите фенове. Двубоят е важен и за двата тима и ще бъде доста нервен. Всички играчи са на линия и мога да разчитам на тях. След последната тренировка ще поговорим и с момчетата, защото се понатрупа и умора“, заяви Тренчев.

Треньорът на Славия Иван Колев също сподели очакванията си за срещата с Пирин. „Очаквам един труден двубой, защото Пирин са в подем. Имат добри изпълнители и са стабилен отбор. Ще се разбере на терена колко сме подготвени. Надявам се да успеем да спечелим. Това ни е настройката за тази среща. Радващото е, че всички футболисти са на линия и нямаме проблеми с контузени играчи. Настроението в съблекалнята е работно. Играчите са стараят. Няма да е лесно да свикнат с философията ми, защото ние тренираме различни неща. Нужно е и време. Те са професионалисти и се надявам скоро да се стиковат нещата. Това е желанието на всички“, заяви Колев пред „Мач Телеграф“.