Иван Пасков: Крушарски вероятно се меси в работата на треньорите, а и не само! На Томаш ще му писне в един момент

0
ivan paskov

Легендата на Локо Пд – Иван Пасков – сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си за казусите по високите етажи в клуба. Той е на мнение, че по всяка вероятност има намеса в работата на треньорите и директорите от страна на президента на отбора Христо Крушарски.

„Всичко, което се случва по високите етажи, не е приятно. Не съм запознат изцяло със ситуацията, защото не съм в част от клуба. За мен Христо Крушарски има пръст в това. Вероятно се меси в работата на треньорите, а и не само. Все си мисля, че той има вина, но не съм напълно запознат. Феновете също са наелектризирани и се обърнаха срещу собственика. Според мен имат право и има за какво. Пътят от тук нататък е един. Трябва да се намери човек, който да дава пари, за да върви отборът. Крушарски вероятно има финансови затруднения и е възможно и да има дългове към дадени лица. Когато не се плаща редовно и има вмешателство в работата на треньорите и директорите, няма как да станат нещата. Павел Колев за мен е човек, който със сигурност знае как да си върши работата и се е доказал. Видяхме какво направи и в Левски преди години. В клуба има хора, които знаят какво правят там. Нещата не са добре от финансова гледна точка и от това, че президентът се меси в работата на тези хора. Предполагам, че нещата стоят по този начин“, заяви Пасков.

„Ако Локо Пд успее да остане в първата шестица, мисля че ще бъде успех. Левски е вече на четвъртото място и това не ме изненадва. През този сезон не мисля, че може да се гони нещо повече от това, след като има такива неуредици. Без добра финансова мощ няма как да се търсят големи успехи. Махнаха се и много играчи, които бяха основни. Освен да се обиграва отборът, не виждам какво друго толкова може да се гони. Дори е по-добре да се борят за седмото място и да се преследва бараж за евротурнирите. Нямат шанс за четвъртото място. Ако Александър Томаш се откаже, в един даден момент ще го оправдая. Почти сигурен съм, че му се месят в работата. В един момент ще му писне. Одобрявам, че Христо Крушарски оттегли кандидатурата си за президент на БФС. Не мисля, че това породи конфликтите. Той и да се беше кандидатирал, не вярвам, че щеше да бъде избран. Ако може Крушарски да намери пари отнякъде, да бъде точен към футболистите и да не се меси в работата на треньорите и на изпълнителното ръководство ще е най-добре“, завърши той.