Иван Иванов в „От воле“: Бургас остана без стадиони! Ще искам ревизия на ПСФК Черноморец

0
ivan ivanov

Общинският съветник Иван Иванов гостува в предаването „От воле“ на KotaSport.com. Иванов е един от съветниците в местния парламент със силно заявено обществени позиции по всички проблеми на територията на община Бургас.

Футболът в морския град е в критично състояние. Черноморец дълги години не може да прескочи новото на Трета лига, а Нефтохимик фалира и бе принуден да започне от най-ниското ниво на областните групи. В същото време стадион „Черноморец“ се очаква да бъде разпродаден, а съдбата на „Лазур“ е неясна. Така проблемът със спортните бази в Бургас е много сериозен. Иванов заяви, че ще настоява за извършване на ревизия на фалиралото дружество ПСФК Черноморец и бързо решаване на най-неотложните въпроси, свързани със спортната инфраструктура и финансирането на спорта в града.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!