Иван Чолаков култов: На война труповете ги заравят, а войната продължава

0
ivan cholakov

Неповторимият Иван Чолаков не изневери на себе си в коментарите след загубата на Ямбол със 70:94 от Балкан (Ботевград). Именитият наставник подчерта, че ботевградчани са фаворити за титлата в НБЛ, а освен това наблегна и на няколко други теми.

„По-квалитетният отбор победи, колкото и да вадехме зъби. Беше ни предложена една изключително агресивна защита, с която моят ограничен състав трудно се справяше. Отделно ни превъзхождаха в прехода от защита в нападение и обратното. Надиграха ни класически. Имаме какво още да работим, затова дадох шанс на младите играчи. Мисля, че това беше единствено полезно на нашия отбор в този мач.

С такава агресивна защита трябват по-опитни плеймекъри. Уилямс също се измори, а нямам и на него заместник. Беше ми трудно без Дарин, но това е положението.

На война труповете ги заравят, а войната продължава.

Чака ни тежък мач с Берое. Като Балкан и те са претенденти за шампионската титла в българското първенство. Няма да ни е лесно, независимо че сме домакини. Надявам се да играем добър баскетбол, с който да радваме хората“, коментира Чолаков.

Оставете коментар

avatar
2000
 
  Абонирай се  
Известие от