Искан от ЦСКА-София още е без отбор

0
nestor el maestro

Желаният от ЦСКА-София защитник Йоргос Kopyпuc още не си е намерил нов отбор. Гъркът е свободен агент от месец май насам, след като разтрогва с белгийския вицешампион Стандард Лиеж, пише „Тема спорт“. Армейците вече отправиха оферта към Корупис през лятото. В медиите в южната ни съседка обаче се появи информация, че бранителят не е бил доволен от размера на предложената му заплата.

Вратата все пак остава открехната и подпис с Корупис не бива да се изключва. Привличането на защитник на „Армията“ не е наложително, но би дало повече вариативност на състава.

Корупис има солиден опит, като е записал 29 мача за АЕК Атина, над 100 за Панатинайкос във всички турнири, както и 7 за Стандард. Той е бил и капитан на ПАО. Използван е като централен защитник и опорен халф. Освен това е и бивш национал до 19 г.

В рамките на няколко дни ще бъде окончателно ясно дали Корупис ще приеме предложението от ЦСКА-София, или ще продължи да си търси друг клуб. Интерес към него проявяват няколко от средняците в гръцкия елит.