Интригуващи двубои и светкавични нокаути в UFC 290

UFC280

Изключителен екшън от началото до края, атрактивни двубои и светкавични нокаути. Така може да бъде описана галавечерта UFC 290 Видяхме драматични обрати, категорични победи от аутсайдери и фаворити, и бързи приключвания на битките.

В главния двубой на вечерта Александър Волкановски затвърди мястото си на неоспорим шампион на UFC в категория перо и първи в ранглистата на дивизията с успех с ТКО над Яир Родригес.

Преди него Алешандре Пантоя детронира Брандън Морено и му отне титлата в категория муха след пет рунда здрава битка.

Бившият шампион в средна ктегория Робърт Уитакър остъпи пред нашумелия южноафриканец Дрикус Дю Плеси, а Дан Хукър сътвори един от най-големите обрати на годината, след като бе почти нокаутиран от Джалин Търнър.

Шампионът по борба на САЩ Бо Никъл записа петата си поредна победа в професионалния ММА след по-малко от минута игра срещу дебютанта Вал Уудбърн, който прие двубоя с едва два дни предизвестие.

Бившият носител на титлата на UFC при 77-килограмовите Роби Уолър сложи край на кариерата си по подобяващ начин. Той също записа победа с нокаут за по-малко от 40 секунди. Американецът нокаутира Нико Прайс още в първия рунд.

Ето и останалите резултати от бойната карта в Лас Вегас:

Тацуро Тайра поббеди Едгар Чивас с единодушно решение

Денис Гомес победи Ясмин Жарегуи с ТКО, Рунд 1

Алонсо Менфилд победи Джими Крут със събмишън, Рунд 2

Виктор Петрино победи Марсин Пачино със събмишън, Рунд 3

Камерън Сайман победи Терънс Мичъл с КО, Рунд 1

Джизъс Агилар победи Шанън Рос с КО, Рунд 1