Има светлина в тунела за Барселона

0
laporta
-

Въпреки че през изминалия период Барселона имаше сериозни финансови проблеми в дейността си, при сегашното положение клубът е на път да тръгне по правилния път.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че са на път да се справят с финансовите си проблеми по-рано от очакваното и това е наистина окуражаващо послание за всички техни фенове.

В Барселона финансовият удар беше причинен след пандемията от коронавирус, която беше навсякъде преди две години, Барселона се бори с финансите от дълго време, но Лапорта твърди, че те се приближават към правилната посока.

„Подобряваме се значително във всички аспекти. Това е благодарение на това, че имам добър отбор тази година. Поздравления за всички в клуба. Направихме определени ходове, регистрирахме всички играчи, мисля, че всеки ход, който направихме, си струваше.”

„Имаме голямо доверие, нашето ръководство се справя страхотно, имаме план за финансово възстановяване, много по-рано от очакваното.“ Имаме стратегия и се придържаме към нея“, каза Жоан Лапорта.

loading...
#
предишна статияСлед нелеп инцидент: Халф на Ботев (Вр) аут за 4 месеца
Следваща статияДинамо Загреб продаде 19-годишен без нито една минута за 1,1 милион в ОАЕ, а в България…