Илиев: Днес бяхме малко по-свежи

0
ilianiliev1

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира контролата с Днипро-1, завършила наравно 2:2. Наставникът на „моряците“ остана доволен от представянето на своите футболисти, но обърна внимание на контрола на топката, където има забележки. Илиев разкри пред Sportal.bg, че отборът ще изиграе още една контрола – срещу Спартак (Кострома) на 1-ви февруари, когато е и проверката с Беса (Кавая).

„Днес бяхме малко по-свежи. Отговорихме на бързината на противника. Затова искахме да дойдем тук – да проверим с такива отбори като Днипро на какво ниво сме. На моменти стояхме добре, имаме забележки към контрола на топката. Надявам се с времето да изчистим и това. Добра проверка. Имаме още немалко време до началото, но трябва да вкарваме повече скорост в играта.

 

Красивите голове някой път са плод на късмет. Имахме други по-чисти ситуации, които трябваше да завършим. Доволен съм от желанието на всички. Липсват ни някои играчи, така че се надявам с тях да изглеждаме по-добре.

Не мисля, че контузията на Атанас Илиев е тежка. Вдругиден ще изиграем две контроли, трябва да е готов за тях. Решихме да изиграем още една контрола – срещу Спартак (Кострома), за да може всички да се натоварят още“, каза Илиев.