Илич за гибелта на Йешич: Потресен съм! Наскоро се чухме, разбрахме се да се видим

0
-

Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич трудно намери думи, с които да изрази мъката си от трагичната смърт на Миодраг Йешич. Бившият треньор на ЦСКА, извел „армейците“ до юбилейната 30-та шампионска титла през 2005 г., си отиде от този свят на 64 години.

Илич е работил с него в Партизан през сезон 1999/2000.

„Потресен съм, голяма трагедия! Беше добър треньор, но преди всички добър човек. Научих много от него“, каза Саша Илич пред Republika.rs.

Треньорът на ЦСКА-София и легенда на Партизан говори и пред Telegraf.rs. „Дори не знам какво да кажа в този момент, освен че смъртта на Йеша е голяма трагедия. Непоправима загуба за Партизан и за сръбския футбол. Йешич е легенда, защото навремето защитаваше цветовете на националния отбор на велика Югославия. Тогава не беше никак лесно да влезеш в отбора заради огромната конкуренция“, коментира Илич.

„Той беше изключителен човек, честен и искрен. За съжаление приживе самият той преживя много страдания. Дъщеря му беше убита и дори не мога да си представя как се е борил с това, но съдбата го отведе по същия път, не го пощади…“, продължи треньорът на ЦСКА-София.

„Наскоро се чухме, разбрахме се да се видим. Сега всички сме тъжни. Един страхотен човек, легенда на Партизан, си отиде твърде рано“, добави тъгуващият Саша Илич.

loading...
предишна статияЛоко Пд с поредна коледна инициатива
Следваща статияНаставникът на Саяна: Играхме под очакванията, няма да взимаме нови! (АУДИО)