Илиан Илиев отби въпрос за националния отбор и заяви: Някои няма да играят! Претенциите, които имат…

0
ilian iliev
-
-

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев – сподели мнението си за загубата с 0:1 от Литекс, с която лидерът в Първа лига изхвърча от турнира за Купата на България.

„Неприятно отпадане, да не кажа по-тежка дума. Поздравявам момчетата на Литекс, които се бориха за всяка топка и се раздадоха максимално. Видя се, че когато при нас 2-ма – 3-ма основни футболисти излязат, трудно ги заместваме да са на същото ниво и това се отрази. Започнахме с по-млади момчета, не се получи. После тръгна мачът в същото русло и се получи това неприятно отпадане. Съжалявам и се извинявам.

Мачовете за Купата нямат общо с тези за първенството. В един мач всичко може да се случи. Не вкарахме агресията, която имаме в първенството. Причината е, че ние не бяхме на ниво, а те се доближиха до тяхното най-добро. Претенциите, които имат някои момчета, които не играят редовно в първенството, днес трябваше да покажат малко повече желание. За футбол може да се греши, няма лошо. Аз съм виновен. Хората, които днес не показаха това, което могат, няма да играят“, заяви Илиев.

„Точно сега не съм в нормално състояние, за да говоря за други неща, освен за мача“, отговори наставникът на Черно море на въпрос дали той е новият селекционер на националния отбор на България.

loading...