Илиан Илиев: Не завърших работата си в Левски, не гоня реванш

0
ilian iliev 1

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред “Хоризонт” преди сблъсъка на “моряците” с Левски от 1/8-финалите за Купата на България.

„Няма никакъв реваншизъм. Навсякъде съм работил с голямо желание. В Левски не завърших работата си. Единствено в Черно море се чувствам по-различно. Това е родният ми клуб и тук нещата ги приемам по-тежко и лично. Искам да победим и да вървим напред. Мартин Костадинов е с вирус. Имаме тренировка и се надявам всички футболисти да бъдат възстановени за мача. Допускаме грешки от напрежението да победим на всяка цена. Бележим доста голове. След трите водещи отбори ние сме следващите с най-много отбелязани голове. Ако сме по-спокойни, ще допускаме по-малко грешки. Предимство е, че сме домакини в този мач. Не съм аз този, който ще коментира Левски.

Имат добри футболисти, повече от година са заедно. Като индивидуалности имат футболисти, които могат да направят разлика в даден мач. Не мисля, че Ивайло Стоянов ще повлияе по-някакъв начин със съдийството си на този мач. За разлика от Кабаков или още един двама, които се намесват директно, то Стоянов е добър съдия“, добави Илиан Илиев.