Илиан Илиев: Грешките и слабостите ще ги коригираме с работа, не със селекция

0
Снимка: chernomorepfc.bg
-

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев – говори пред „Мач Телеграф“ преди последната тренировка на своя отбор за мача срещу Крумовград тази вечер.

„При нас няма проблеми и това е най-хубавото. Очакваме тежък мач срещу амбициозен съперник, който показа в първите два кръга, че може да играе успешно и срещу най-добрите в първенството“, започна специалистът.

„Трябва да отговорим на агресията и сериозните единоборства, които ни очакват. За да спечелим, трябва да се види, че се сме по-силни. Имаме своя план и ще се опитаме да вземем трите точки. Крумовград може да е новак, но клубът демонстрира стандарт, който изисква уважение и сериозен подход. Все пак видяхте как завърши мачът с Лудогорец в първия кръг“, добави Илиев. Той бе категоричен, че отборът му си е направил нужните изводи след първото гостуване за сезона, когато вкара три гола на Арда в Кърджали, но заради грешки в отбрана взе само точка след 3:3.

„Грешките и слабостите ще ги коригираме с работа, не със селекция. В защита разполагаме с достатъчно изпълнители. Въпросът опира до концентрация и до тактическа дисциплина и до подобряване на функционалното състояние“, добави още Илиев.