Илари Блази за Тоти: Унижи ме като жена и майка! Закле се пред мен и пред децата ни, че историята е измислена

0
toti blasi
-
-

В продължение на 17 години Франческо Тоти и Илари Блази бяха любимата двойка на футболна Италия – млади, влюбени, красиви, родители на три деца. Изневярата от страна на легендата на Рома обаче разруши брака им и двамата вече са разведени. Блази разкрива в своя документален филм за Netflix, че ревността винаги е присъствала в брака й.

„Франческо винаги ме е ревнувал, но той е баща на децата ми и затова не е било проблем.“, заяви тя. Поради тази причина Илари е напълно шокирана, когато бившият футболист й изневерява.

„Не можех да повярвам, че мъжът, който беше до мен 20 години, който винаги казваше, че ме обича, който се кълнеше, че не може да живее без мен, направи нещо подобно. Чувствах се глупаво, след това почувствах разочарование, отвращение, малко гняв“, казва тя.

„Той ме унижи като жена и като майка“.

В лентата блондинката разказва още: „Тоти ми каза: Не знам коя е тя, може би са ми я представили в клуба по падел тенис. Виж снимката, тя е пет реда по-назад, не ми е близка.“

Тоти се закле пред мен и пред децата ни, че историята на Ноеми Боки е измислена. Правехме секс редовно, дори повече от двойка, която е заедно от 20 години… Исках да го видя със собствените си очи и исках да имам доказателство, защото Франческо никога не би го признал. На 2 юли следобед успях да намеря къщата, в която се срещаха. Паркирах и снимах колата му. Той продължаваше да отрича, но накрая се предаде. Казах му: „Стига, знам всичко…“

„Мач Телеграф“

loading...