Хванаха футболист на Левски да кара мъртвопиян, закопчаха го

0
5b0a769e6453eefaedfcb59b275fbf80
-
-

В историята на Левски е имало всякакви куриози. Един от най-добрите нападатели на тима в най-новата история бе Гара Дембеле. Той обаче бе и любител на живота и на питиетата с висок алкохолен градус. С тази статия се връщаме 8 години, когато той бе заловен да кара пиян и отведен в полицията.

„Голмайсторът на Левски Гара Дембеле беше арестуван снощи в Студентски град, след като е бил заловен да шофира с 1,64 промила алкохол в кръвта. Арестът беше потвърден от МВР.

Французинът е бил задържан в 3,30 часа сутринта, а от МВР потвърдиха с неясната формулировка, че „Дембеле се е опитал да подкара автомобила си“, когато е бил спрян за проверка. Тогава дрегерът отчел 1,64 промила.

Малко преди обед днес Дембеле беше освободен от VII РПУ в София, като чернокожият футболист се опита да избяга от репортерите, които го очакваха пред сградата.

Спринтът му обаче се оказа немощен и докато стигне до автомобила, журналистите го настигнаха, а Гара се опита да ги разбута и дори хвърли на земята микрофона на една от телевизиите.

Дембеле влиза в списъка на изкушените от алкохола и шофирането футболисти на Левски, където досега лидерството държеше мароканецът Юсеф Рабех, който на няколко пъти беше хващан да кара пиян и накрая, след поредната изцепка, Левски го продаде през януари.“

По -късно Дембеле бе продаден във Фрайбург за 2,5 милиона евро.

loading...