Хубчев: Три уникални грешки! Две са на младо момче, да го изхвърлим ли?

1
petar hubchev4

Старши треньорът на Левски – Петър Хубчев, коментира загубата с 1:3 от Берое.

„Три уникални наши грешки, от които получихме три гола. Уникални грешки. Две от грешките са на съвсем младо момче. Какво да направим? Да го изхвърлим от отбора ли? Ако искаме такива момчета в отбора, трябва да живеем с тези грешки и да ги намаляваме.

Ако тръгна да обяснявам състоянието на 6-7 човека, ще излезе като оправдание. Рейш имаше болки. Но там нямаме човек, който да го замести напълно. Холмар тренира от няколко дни на 100%.

Зависи от Нашименто дали има бъдеще в Левски. По наша инициатива беше върнат, тъй като така или иначе получава заплата от клуба.

На няколко места ни трябват нови. Но ще съм доволен ако вземем двама или трима в дефанзивен план и средата на терена, след напускането на Мариани.

Не се занимавам с резултати на други отбори. Единствено ме интересува работата в нашия отбор.

Нормално е, когато отборът загуби да бъде освиркан. Когато печели – да го аплодират“, заяви Хубчев.

нови стари най-гласувани
Известие от
Виктор
Гост
Виктор

Този тъп и невъзпитан дилетант от Гложене (Петър Хубчев) трябва да бъде изхвърлен незабавно! Не е възможно да се играе по свирката на публиката „Сините в атака“! Това е емблематичен пример за дилетантщина! Как е възможно да се играе колективен спорт без централни защитници?!? Д. Иванов не е виновен, че не може да играе; той е полу-инвалид след всички тези контузии и операции… Н. Реиш не е централен защитник, той е дефанзивен халф… Какви са тези футболисти като Райнов, Юруков, Здр. Димитров и т.н.?!? Никакви… Сбъркан състав, сбъркана тактика, всичко е сбъркано…