Християн Петров: Не мога да си обясня на какво се дължи допускането на голове в началото на мачовете

0
hristianpetrov

Защитникът на ЦСКА-София – Християн Петров – говори преди утрешния важен домакински двубой срещу Черно море. Мачът се явява директен сблъсък за второто място.

„Допреди няколко кръга бяхме с най-добрата защита, но в последно време допускаме голове в началото на мача. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ще се надяваме да се поправим в следващите двубои и да излезем със „суха“ мрежа.

Трябва да подобрим нашето представяне, без значение дали играем у дома, или навън. Може би това, че се преместихме на стадион „Васил Левски“, оказва някакво влияние. Сигурен съм, че съм играл с всеки като партньор в защита. В чудесни взаимоотношения съм с всички. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация.

Играта в защита на целия отбор е изключително важна, тъй като, ако получиш един гол в началото, ще бъде трудно да обърнеш резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надяваме да излезем пределно мотивирани и да не правим грешките, които се получаваха в последните мачове.

Усещам подкрепа във всеки един мач. Благодаря на феновете, че са зад отбора и се надявам да продължават да ни подкрепят“, каза Петров.

Цял отбор излита от „Армията“