Херо: Явно напрежението е много огромно! Срещу директните противници показваме, че нашият отбор е по-стойностен и не заслужава да изпадне

0
dimitar dimitrov
Снимка: facebook.com/spartak1918official

Старши треньорът на Спартак (Вн) – Димитър Димитров – сподели мнението си за равенството с Берое.

„За пореден път реализацията ни попречи да спечелим. Това не е първият мач, в който играем по-добре от противника и не успяваме да реализираме усилията на отбора. Това е нещото, заради което плащаме голямата цел. Неумението пред гола е най-големият проблем. И получаваме голове от нищото. Видяхте – първи удар към вратата ни и получаваме гол. Това е в почти всеки мач. Явно напрежението е много огромно. Първенството го започнахме с много точки назад и всяка една среща, която знаеш, че трябва да спечелиш на всяка цена, те сковава. От качеството на игрите, аз съм доволен. Отборът играе близко до максимума си. Ако този отбор се запази и малко се надгради, с лекота ще влезе. Но трябва да се направи така, че да има някакво ядро, не като миналата година – да започнеш с една точа в 10 кръга и оттам вече си почти изпаднал. От поведението на нашия отбор не се срамувам.

Скамейката ни е изключително къса, не мога и да я запълня. Нямам претенции към играчите. В много срещи бяхме по-добри.

Днес трябваше задължително да спечелим. Даже и да изпаднем, искам да играем във всички мачове по този начин, защото показваме срещу директните противници, че нашият отбор е по-стойностен и не заслужава да изпадне“, коментира Херо.