Хебър започна с 29 играчи(ВИДЕО)

0

С водосвет за здраве и успехи през втория дял от шампионата на Трета Югозападна футболна лига започна зимната си подготовка ФК Хебър. На първия сбор след 40-дневната зимна ваканция се явиха цели 29 футболисти.
640 266230 702x390
Сред тях бяха и петте нови попълнения бразилецът Родриго Барони(външен халф), Симеон Иванов – Матераци(защитник), Даниел Пехливанов(нападател), Слави Косов(защитник) и Кристиян Михайлов(защитник).С Хебър на този етап ще се готви и Даниел Алексиев(външен халф).Напускащите отбора през зимата са четирима.От пазарджишкият тим отпаднаха заминалият на проби в Йордания защитник Димитър Мичков и освободените преди Нова година нападатели Серафим Михайлов, Александър Александров и Станимир Димитров.Преди първото занимание футболисти и треньори бяха поздравени от шефът на УС Найден Шопов и колегата му Иван Папазов, който отговаря за спортно-техническата част в клуба.
Представен бе и новият асистент в треньорския щаб Георги Петров, който е кондиционен специалист.Хебър ще се готви в домашни условия до 28-ми януари, когато заминава на лагер в Турция.Два дни преди това в Пазарджик хебърци ще посрещнат ЦСКА 1948 в първата си контрола от зимната подготовка.По време на кампа в южната ни съседка пазарджиклии ще изиграят още 4 спаринга. След завръщането на отбора в Пазарджик предстои изиграване на още един контролен мач, съперникът за който ще се уточни допълнително.