Хебър ще се спасява с дарителска кампания

0
hebar otbor
Снимка: facebook.com/fchebarofficial
-
-

Хебър Пазарджик излезе с призив за дарителкса кампания, за да може отборът да се спаси през предстоящите месеци.

„ФК Хебър взе решение да стартира Дарителска кампания, която ще има за цел финансово подпомагане на клуба по време на очертаващите се много тежки месеци – декември и януари“, написаха от клуба.

Хебър Пазарджик има сериозни задължения и според мнозина лицензът за следващия сезон на клуба е заплашен.

Освен това Хебър дължи заплати на своите футболисти и треньорски екип.

По непотвърдена информация възнаграждението на Любослав Пенев на месец възлиза на 50 000 лева.

Ето какво призоваха от Хебър Пазарджик:

Скъпи привърженици на ФК Хебър!

Уважаеми предприемачи и представители на бизнеса!

Драги граждани на Пазарджик,

ФК Хебър взе решение да стартира Дарителска кампания, която ще има за цел финансово подпомагане на клуба по време на очертаващите се много тежки месеци – декември и януари.

Държим да отбележим, че тя ще има изцяло временен характер/два месеца/ и нейната цел е посредством набраните средства, клубът да избегне изпадане в състояние на дефолт с всички последващи от това ефекти.

В най-кратки срокове ФК Хебър трябва да събере необходимите финансови средства за да се разплати с футболисти, спортно-технически щаб, администрация, помощен персонал и треньорски състав на Академията на клуба(ДЮШ).

Става въпрос за общо 60 човека, ангажирани с дейността на най-разпознаваемия футболен бранд в областта.

Във връзка с това, ФК Хебър се обръща към феновете си, фирми и стопански субекти от Пазарджик и региона с апел за дарение на средства, с които да се обезпечи нормалното функциониране на клуба, до момента на възобновяване на общинската субсидия. Като местна общност е важно да можем заедно да си подадем ръка и да изградим нова, устойчива рамка на поведение за съхранението и развитието на клуба занапред.

Даренията ще може да се правят по разплащателната сметка на Хебър – ДЮШ в Общинска банка с IBAN BG19SOMB91301069383402 както и в административния офис на клуба на стадион „Георги Бенковски“.

Допълнителни информация по Дарителската кампания може да получите на тел.: 0889 888 900.

Ръководство на ФК Хебър 1918

loading...