Хърватски гранд идва на лов за таланти в София

0

Динамо Варна и Sofia Football Lab организират съвместно първата по рода си футболна клиника в България на 26 и 27 февруари 2022 под егидата на хърватския гранд Динамо Загреб.

Един от най-значимите клубове на Балканите потвърди в писмена форма на българските си колеги, че ще изпрати един или двама от водещите си треньори от школата, които ще проведат в рамките на два дни четири тренировки по методологията на Динамо Загреб. Първото си по рода подобно събитие ще се проведе в София на базата на иновативния тренировъчен център Sofia Football Lab.

Записванията вече започнаха, отворени са за деца и юноши от 8 до 15 годишна възраст, а местата са ограничени.

Динамо Варна и Sofia Football Lab имат опит в организацията и провеждането на мащабни футболни събития след колаборацията им през лятото за Футболен Лагер Боавен на морето.

Сега във футболното им меню влиза и Динамо Загреб, който ще отвори вратите си за българските талантливи млади футболисти с футболната клиника в София.

Хърватските специалисти ще селектират след събитието от едно до три български деца, които ще изкарат пробен период в школата на „Динамо Загреб“ в Хърватска.Пълната информация за събитието може да бъде намерена в социалните канали на Динамо Варна и Sofia Football Lab.

Записванията стават на телефони 0888 88 11 02 и 0889 10 04 15, както и на следните имейл адреси sofiafootballlab@yahoo.com и dinamovarna2020@gmail.com

Записвания се приемат най-късно до 14.02.2022 г.