Гриша Ганчев: Какво имат ЦСКА и Левски? Някакви славни букви и едни мърляви терени! Африка е много по-напред

0
Снимка: cska.bg
-
-

Гриша Ганчев разкри интересни случки и истории, свързани с ЦСКА-София. Според него „червените“ в момента имат по-добър отбор от миналогодишния.

“Какво имат ЦСКА и Левски? Някакви славни букви и едни мърляви терени, където да тренират. Африка е много по-напред. Стадион трябва, материална база – тогава можеш да претендираш, че си клуб. Да, имаш най-важното от нещо – публиката. Но колко от нормалните хора ходят? Няма тоалетна, няма откъде една вода да си вземеш.

Дойде испанецът, как му беше името? Раул Албентоса. Дойде тук с агента си, Дани го води на Панчарево, обяснява му, че ще се прави нещо. Добре, ама футболистът го попитал “Къде играете мачовете, искам да видя стадиона, ще идват семейството ми, децата ми”. Дани се чудил, обадил се на управителя на Националния стадион да светнат лампите и завел играча там и му казал, че там се играят дербитата. Не го е излъгал, ама и футболистът не питал къде се играят нормалните мачове. Пълна трагедия, представям си в другите градове как идват чужденците“.

„Какво да кажа лошо за Левски? Имам нормални фенове приятели от там. Но по високите етажи свършиха отдавна“.

„Мисля, че сега в ЦСКА има по-добри футболисти от миналата. В това първенство, нали знаете… не искам да го казвам, че само ме обвиняват, че плача като девица. Ще стане като миналата година – пак с фото финиш“, заяви Ганчев в подкаста на “Код Спорт”.

loading...