Грации от цяла България “взривиха” зала “Младост” с красота и изящество (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
-
-

Истински парад на красотата и изяществото се проведе в бургаската зала “Младост”. Грации от цяла България се събраха край морето за 11-я традиционен Никулденски турнир, организиран от СКХГ “Черноморец”. Изпълнената почти до краен предел зала се наслади на безброй прекрасни изпълнения, които възнагради със заслужени аплодисменти.

Макар и вече да не е част от управлението на Бургас, състезанието традиционно бе открито от доскорошния зам.-кмет на морския град – д-р Лорис Мануелян. Много подаръци и благодарствени писма пък получи един от двигателите на СКХГ “Черноморец” – Ирина Ставрева, по случай празнувания наскоро от нея юбилей. Приветствено слово бе прочетено от името на председателя на Българската федерация по художествена гимнастика – Илиана Раева.

СКХГ “Черноморец”, президентът на клуба Ани Бошева и съорганизаторите от Община Бургас пък за пореден организираха шеметна надпревара. Домакините се представиха изключително силно, завоювайки множество златни медали в отделните категории. За всички грации пък имаше заслужени награди, независимо от цвета на медалите, с които се окичиха.

loading...
#
предишна статияЛоко София и ЦСКА 1948 откриват футболния ден от 12.00 -съставите
Следваща статияФеновете на Ботев: Нали знаете какво ще стане ако 15 000 пред МС в София?