Грандиозен скандал! Прекратиха мач на ЦСКА-София след скандално съдийство, „червените“ май се оплетоха в причините

0

Мач на ЦСКА-София беше прекратен след скандално съдийство. „Червените“ юноши от набор 2004, които участват на неофициалното световно първенство за деца – „Готия къп“ в Гьотеборг (Швеция), бяха извадени от треньорите Атанас Борносузов и Калоян Генов по време на 1/16-финала им срещу Ханинге. Любопитно е, че преди минути Атанас Борносузов обяснява, че отборът не е бил ваден, а съперникът не е излязъл за второто полувреме. Не е съвсем ясно обаче защо Ханинге няма да излезе, след като има гол аванс и е с двама души повече на терена. Също така как отборът на ЦСКА-София и излязъл за втората част, след като треньорите са пътували към централата, за да подадат жалба.

Ето и какво написаха от ЦСКА-София, без редакторска намеса:

„Мачът от 1/16-финала с шведите в края на първото полувреме е прекратен!!! Повеждаме в резултата в 8-та минута, след което в 12 и 13 минути, получаваме два скандални червени картона. Изравняват ни от несъществуващ фаул, като стената е дръпната на 11 метра. До края на полувремето футбол почти не се играе, като преобладават разправиите, като при една от тях, наш състезател е ударен в гръб от шведски треньор. Нашите треньори в момента пътуват към централата да пуснат жалба!!!“, обясниха от ЦСКА-София на страницата си във „Фейсбук“.

Атанас Борносузов: „Въпреки всичко, нашия отбор излезе за второто полувреме, но отбора на домакините не се появи на терена и шведският рефер, прекрати двубоя без никакво обяснение. Ние не сме извадили нашия отбор, както е написано в някои сайтове. Входирахме жалба в централата и чакаме отговор!“