Гошо Петков: Вратар на Олимпиакос ни върти интриги и напада Славия!

0
levski slaviq 259

Вратарят на Славия Георги Петков защити колегата си Антонис Стерякис, който бе нападнат от гръцки журналист заради играта си в младежкия национален тим на комшиите.

„Ситуацията с Тони ме изненада. Говоря за онзи гръцки журналист или какъвто там е. Запознати сме и знаем, че има вратар от Олимпиакос, който му е близък човек. Това трябва да мотивира Тони, защото е с уникални качества, може би вече има 80-90 мача за Славия, на 20 години. Да не забравяме, че преди две години той изведе Славия до финала за Купата на България, който спечелихме. На финала пазих аз, но във всички мачове до финала на вратата беше Тони“, каза ветеранът пред „Спортал“.

„Има пълната подкрепа – както моята, така и на треньора на вратарите. Той наистина има уникални вратарски качества. Като гледам младите вратари в България, Тони е завършен вратар, играе и с двата крака. Бъдещето е пред него, дано тези неща не му се отразят, но като го познавам още от школата, мисля, че това ще го мотивира.

Какво имам предвид за вратаря на Олимпиакос ли? Вратар близък до този човек, но той няма мачове на професионално ниво, доколкото знам. Четох, че въпросният човек напада и Славия, затова клубът излезе с декларация. От наша страна спрямо Тони няма никакви проблеми, заставаме плътно зад него! Да не забравяме, че преди два месеца станахме трети в първенството, а голяма заслуга за това има и той“, завърши Петков.

loading...