Голям скандал на „Армията“! Чужденец изчезна, никой не знае къде е, не си вдига и телефона

0
Снимка: cska.bg

Изцепките на Брадли де Нойер в ЦСКА-София достигнаха нови висини. Нидерландецът е в неизвестност след съботната загуба на армейците с 1:3 от Лудогорец в Разград, в която започна като титуляр. В неделя футболистите получиха почивка от треньора Стамен Белчев, а в понеделник следобед защитникът не се яви на първата тренировка за новата седмица. Официалната информация от клуба гласи, че Де Нойер е с вирусно заболяване. „Тема Спорт“ обаче съобщава, че никой в състава няма представа къде се намира бранителят – нито съотборниците му, нито спортно-техническият щаб. Той не отговаря и на обажданията на телефона си.

Това е поредната издънка на 26-годишния футболист в дисциплинарно отношение. Той постоянно нарушава режима, като запознати твърдят, че често прекалява с алкохола и нощния живот.

Новият силен човек в ЦСКА-София Стоян Орманджиев в две медийни изяви ясно изрази мнението си за защитника. Първо директорът отчете, че при сходна контузия левият бек се е възстановил много по-бавно от сънародника си Матей, което зависи от неговото лично отношение, а след това обяви, че в състава има футболисти, които не спазват дисциплината и ще бъдат освободени. Това отново важеше именно за Де Нойер.

Той почти цял сезон лекуваше контузия, от която Матей се възстанови за старта на зимната подготовка. След завръщането си на терена пък е тотална дупка, което се видя и при гостуването на Лудогорец, когато започна като титуляр за първи път от почти цяла година. Де Нойер беше активен и при стълкновенията през втората част и заслужаваше да бъде изгонен. Сериозните проблеми с дисциплината ще доведат до прекратяването на договора му, който изтича следващото лято. Първо обаче нидерландецът трябва да бъде открит…

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments