Голмайсторът на ЦСКА-София показа,че не е забравил откъде е тръгнал…

0
diukens nazon
Снимка: cska.bg

Голмайсторът на ЦСКА – София Дюкенс Назон публикува трогателно видео в Инстаграм. Нападателят, който има над 900 хил. последователи в социалната мрежа, показа десетки свои приятели, облечени с фланелки на „червените“ с неговото име. По този начин националът на Хаити изрази привързаността си към парижкия квартал, в който е роден. 29-годишният нападател вкара общо 18 гола през сезона в efbet Лига. Много е вероятно съвсем скоро той да напусне „Българска армия“ и да продължи кариерата си в Китай.

„Семейство, този сезон изпуснахме титлата само за една точка. Но, повярвайте ми, победата над самия себе си в живота е много по-важна. Да се разхождаш в квартала си и да виждаш, че всички се гордеят с теб и носят гордо фамилията ти. Те знаят, че беше трудно, но аз го направих! Напуснах 12-ти район, но той остава завинаги в сърцето ми“, написа Назон към видеото.
29-годишният нападател вкара общо 18 гола през сезона в efbet Лига. Много е вероятно съвсем скоро той да напусне „Българска армия“ и да продължи кариерата си в Китай.nazon