Голмайсторът на Левски вампиряса, халф върти серили

0

По различен начин се справят играчите на Левски с изолацията заради пандемията от коронавирус. Нападателят Найджъл Робърта изуми с тренировки посред нощите. Холандецът пусна клип с упражнения, които прави в 3 часа.

Нуно Рейш пък разкри, че почти не е останал сериал, който да не е изгледал в последните дни.

„За една година не съм влизал толкова пъти в Netflix, отколкото за тези 15 дни. Гледам Blakslist, а преди това „Elite“, следя и „Vikings“. Използвам времето, което преди нямах, за да съм с моите дъщери и моята съпруга. В края на следобеда правя една обичайна тренировка, за да поддържам форма. Съпругата ми е персонален треньор“, разкри той.

„Имаме група и си разменяме съобщения. Най-много си пиша с Филипе Нашименто, който е другият португалец в тима. Опитваме се да сме информирани за това как се развива ситуацията тук и какви са новите мерки. Имаме треньор, който говори португалски и той ни превежда как се развиват нещата. Избягваме да гледаме новини. От 24 часа, 23 се говори само за вируса. Много е дразнещо и когато хората са затворени, започват да се побъркват“, допълва защитникът в интервю за медиите в Португалия.