Гимнастичка трупа пачки като порно звезда

0

Холандската гимнастичка Верона ван де Лер е показателен пример за превратностите на живота. На 17 г. е обявена за спортист на годината в родината си, след като печели медали от световно и европейско първенство, на 25 се озовава в затвора, а днес печели добре като порно звезда.

След отказването си от спорта за Верона настъпват тежки времена. Първо осъжда баща си да й върне 62 000 евро, които той присвоил от нея и затова родителите я изгонили от вкъщи, пише „Гонг“. Парите й бързо свършили и тя се озовала на улицата – спяла в колата си на паркинг, хранела се в супермаркетите с храна за дегустация и накрая се озовала в затвора заради изнудване на любовници за 3000 евро и нерегистрирано оръжие в личния й автомобил. В затвора Ван де Лер престояла 72 дни, но наскоро призна, че й е било много тежко и дори мислела за самоубийство.

През 2011 г. започва нова кариера и то доста успешна – като актриса в популярен порно сайт. Потребителите плащат по 70 цента за минута комуникация с Верона, по време на която тя е гола. Тя бързо разбрала, че това й носи добри доходи и затова влагала цялата си страст в работата.

Историята на вече 33-годишната Верона скоро ще се появи и на пазара – автобиографията ще излезе през януари 2020 година. Нарича се „Просто Верона: Да нарушим всички правила“ и изглежда, че ще бъде доста интересна.