Гецата за скандала, разтресъл Ботев (Пд): Станало е нещо, което е било нетърпимо за Илиян! Не вярвам, че ще разберем истината

0
georgi georgiev gecata
-
-

Легендата на Ботев Пд Георги Георгиев – Гецата сподели пред „Мач Телеграф“, че се познава с Илиян Филипов и известния фен на тима Велизар от години. Той е на мнение, че за да скочи бизнесменът е имал причина, но не знае каква е точно истината.

„Нямам идея какво точно се е случило. Безспорно е, че тези неща не са хубави и не е редно да се случват. Илиян Филипов го познавам от 25 години и не мога да си обясня как е избухнал. Не съм бил на мястото. Той твърди, че е бил провокиран и това е причината да се стигне до подобни неща. Велизар го познавам от 30 години, но наистина не знам какво се е случило. Не мога да коментирам. Щом Илиян е избухнал, значи е имало защо. Човек с такива финансови възможности да стане да се саморазправя не ми изглежда логично. Има нещо, но не искам да се бъркам. За мен Илиян трябва да бъде над нещата, а не да се стига до саморазправа. Познавам се и с двамата и ги уважавам. Станало е нещо, което е било нетърпимо за Илиян. Накрая не вярвам, че ще разберем истината. След толкова години от онзи случай в Лозенец, центърът на София, никой нищо не знае. Европа заминава и ние заминаваме с нея! Протестите нищо не променят. Заминаваме всички и това е истината“, заяви Гецата.