Георги Йомов: С лекота взехме този мач

0

Футболистът на ЦСКА-София Георги Йомов заяви, че „червените“ са взели с лекота двубоя срещу Б36 Торсхавн.

„Щастлив съм за първия си гол с ЦСКА-София. Посвещавам го на всички фенове на ЦСКА-София“, сподели Йомов.

„Съперникът беше заложил повече на физическа издържливост. Това беше тяхната цел. Смятам, че с лекота взехме този мач“, добави той.

„Не мисля, че се бяхме отпуснали много. Радостното за нас е, че отбелязахме трети гол. Той бе важен за нас, защото можехме да допуснем тъпа грешка и да допуснем втори гол. Беше важно, че отбелязахме трети гол.“

„Няма проблеми да играя нито отляво, нито отдясно. Смятам, че това не е абсолютно никакъв проблем. Мисля, че затрудняваме противниците, като сменяме постоянно позициите си.“

„Имаме сили да направим нещо голямо и историческо. Няма да е никак лесен мач срещу Базел. Ние ще излезем да играем нашата игра. Не смятам, че ще отстъпим с нещо на Базел. Това, че те са Базел не означава нищо. Ние сме ЦСКА“, продължи футболистът на ЦСКА-София.

„Трябва да се възстановим добре за мача срещу Локомотив Пловдив. Виждам умората в мен и съотборниците ми. Трябва да излезем да изиграем този мач умно и концентрирано и да вземем трите точки, защото е важно да спечелим за първенството“, каза още Йомов.

loading...