Г. Господинов в „От воле“: Все чакахме някой да помогне, а нищо! Направеното от Черноморец е най-хубавото за бургаския футбол в последните 15 години

0
gospodin gospodinov

Директорът на Детско-юношеската школа на Черноморец – Господин Господинов – гостува в предаването „От воле“ на KotaSport.com. Той разкри, че подготвя изцяло нова, а не прекопирана, методика за академията. Динко сподели вижданията си развитието на ДЮШ на „акулите“, както и за цялостно за това на младите таланти в България. Той сподели мнението си къде и защо се къса нишката между футболистите в юношеска възраст и прехода им към мъжкия футбол. Младият специалист е категоричен, че модернизирането на базата на Черноморец в Долно езерово е най-хубавото нещо, което се е случвало на бургаския футбол в последните 15 години.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!