Феновете на Миньор: Очакват ни славни дни! Новият собственик ще осигури напълно финансирането на клуба, поставяйки си много високи цели

0
-

Феновете на Миньор публикуваха декларация, чрез която подкрепиха промяната в собствеността на клуба.

„Новият собственик е сериозен бизнесмен, с дългосрочен бизнес план относно Миньор, касаещ неговото бъдеще и развитие. Бизнесменът ще осигури напълно финансирането на клуба, поставяйки си много високи цели. Като основна той посочва влизането в Първа лига, което само по себе си показва неговите сериозни дългосрочни намерения.

Всичко това бе постигнато с усилията на група фенове и с любезното съдействие на кметът на община Перник – Станислав Владимиров. Той от своя страна е поел ангажимент за оздравяване и изграждане на стадион „Миньор“.

Дългогодишната ни агония, вечната липса на средства и борбата ни за оцеляване през последните 10 години, ни доведоха до състояние на пълна безпомощност. Вярваме, че съдбата ни се усмихна, но и ние се усмихнахме на нея. Вярваме, че от тук насетне ни очакват славни дни!

Вярваме и заставаме всички ние, обединени, зад човекът протегнал ни ръка в един от най-трудните периоди в нашата столетна история!“, написаха феновете на чуковете.