Фенклубове на Левски скочиха срещу Ивайло Петков: Неградски недоразумения с мирис на пот и увяхнал люляк…

0
ivailo petkov

Няколко от фенклубовете на Левски скочиха срещу назначението на Ивайло Петков като спортно-технически директор на клуба от „Герена“. Ето и позициите им, публикувани в сайта НКП:

Синя Враца

Господин Павел Колев, господин Васил Божков,

В момента в България няма запален левскар, който да не се пита какви ги вършите с „Левски“.

Да изгониш Димитър Иванков, човек, който яростно е защитавал цветовете на любимия клуб, за да наместиш там отдавна забравен играч на мутренския ансамбъл на Гриша Ганчев от 90-те?

Звучи като виц, но вие го превръщате в реалност. Има ли нормален човек, който да се съмнява къде лежи лоялността на Ивайло Петков?

Приемаме, че в един клуб, освен собствени ръководни кадри, може да идват и външни, но обикновено това става на база изключителна компетентност в дадена област. Коя е компетенцията на Ивайло Петков, моля обяснете? Амбарцумян?

С действията си оставяте сериозни съмнения, че пред очите ни разигравате сценарий за тоталния крах на този толкова неудобен за всяка власт, но толкова обичан и поддържан клуб.

Изберете дали ще бъдете ръцете, които ще довършат мафиотското дело на БФС, министерството на спорта и задкулисни политически лица от най-високо ниво по заличаването на „Левски“ или ще бъдете онези, които да донесат светлина и радост на милион привърженици, чиято благодарност ще е вечна. Засега всячески се стараете да ни убедите в първото.

Времената се менят, конюнктурата се променя, но левскарите не забравят и не прощават посегателствата над святото име и идеята за свободата, които олицетворява нашия столетен клуб.

Ако от високите си кули мислите, че сме безобидни – почакайте. Ние сме на сто и пет, търпяли сме четиресет и пет, можем много да чакаме. Можем и да действаме.

Работете за доброто на „Левски“, гледат ви милиони.

Ултра Варна

Клубът на Привържениците на Левски „Ултра Варна“ изразява своето недоумение и абсолютно несъгласие с назначаването на директорски пост в ПФК Левски лицето И. Петков.

Подобни неградски недоразумения с мирис на пот и увяхнал люляк е невъзможно да бъдат част от Синята Идея…

Явно модела „Универсиадата“ продължава да „работи“ в канцелариите на Герена…

Обидно и грозно е обещанията да не се спазват, г-да „управляващи“.

Очакваме и преразглеждане на решението за назначаване на работа в ПФК Левски на
Армен Амбарцумян – той си знае защо, а ако иска може и да му припомним….

Левски София е най-високото стъпало в българското общество и родния спорт и заслужава ръководните постове да бъдат заемани от Свободолюбиви Хора с качества, като авторитет, морал, манталитет на победители, а вие имате ли ги, г-да „управляващи“…?

HD Boys

Вчера Синя България беше неприятно изненадана от новината, че на директорски пост в ПФК Левски е назначено лицето И. Петков. Нашето мнение е, че има много по-достойни личности в чиито вени тече синя кръв! В никакъв случай не бихме искали модела “Универсиадата” да продължава да работи зад стените на Герена, както нашите приятели от Ultra Varna написаха в тяхната декларация. Достойно е, когато обещанията се спазват! Силно искаме и се надяваме, че това решение ще бъде преразгледано и подложено на дълбок анализ, за да може Левски София да бъде отново на върха! А с подобни личности този връх не може да бъде постигнат…

Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!…

Old Capital Boys

С оглед на ситуацията в любимия ни клуб на, който много от нас са посветели живота. От този клуб ни зависи емоционалното състояние било то положително или не спрямо резултатите, които в последните години всички знаем какви са.

С последните събития ние от старата столица (Old Capital Boys) излизаме с този текст. Новото ръководство вчера назначи Ивайло Петков за, спортен директор на клуба. Сигурно повечето от вас след 98-ма са забравили че този човек е пряко свързан с футбола. Бяхме излъгани с назначаването на новия старши треньор бяхме излъгани, че новия спортен директор ще e име, което има сериозна визитка!!! Скъпи Левскари нашите естествени врагове са бившия отбор на цска, Ботев (Пловдив) и бившия Литекс, който сега се подвизава в София. Толкова ли е важно да има хора в клуба от нашите врагове. Всички помним по какъв начин напусна Люпко всички знаем защо Александър Цветков и Манолев малко преди да подпишат с Левски се отказаха.

Всички знаем кой и как създаде тази лига и в чий интерес.

Не искаме да бъдем повече лъгани.

Ние просто обичаме Левски не ни отнемайте любовта защото няма да успеете. Само Левски София.

Да. Живее България!