Фенклубове на Левски скочиха срещу Ивайло Петков: Неградски недоразумения с мирис на пот и увяхнал люляк…

0
ivailo petkov

Няколко от фенклубовете на Левски скочиха срещу назначението на Ивайло Петков като спортно-технически директор на клуба от „Герена“. Ето и позициите им, публикувани в сайта НКП:

Синя Враца

Господин Павел Колев, господин Васил Божков,

В момента в България няма запален левскар, който да не се пита какви ги вършите с „Левски“.

Да изгониш Димитър Иванков, човек, който яростно е защитавал цветовете на любимия клуб, за да наместиш там отдавна забравен играч на мутренския ансамбъл на Гриша Ганчев от 90-те?

Звучи като виц, но вие го превръщате в реалност. Има ли нормален човек, който да се съмнява къде лежи лоялността на Ивайло Петков?

Приемаме, че в един клуб, освен собствени ръководни кадри, може да идват и външни, но обикновено това става на база изключителна компетентност в дадена област. Коя е компетенцията на Ивайло Петков, моля обяснете? Амбарцумян?

С действията си оставяте сериозни съмнения, че пред очите ни разигравате сценарий за тоталния крах на този толкова неудобен за всяка власт, но толкова обичан и поддържан клуб.

Изберете дали ще бъдете ръцете, които ще довършат мафиотското дело на БФС, министерството на спорта и задкулисни политически лица от най-високо ниво по заличаването на „Левски“ или ще бъдете онези, които да донесат светлина и радост на милион привърженици, чиято благодарност ще е вечна. Засега всячески се стараете да ни убедите в първото.

Времената се менят, конюнктурата се променя, но левскарите не забравят и не прощават посегателствата над святото име и идеята за свободата, които олицетворява нашия столетен клуб.

Ако от високите си кули мислите, че сме безобидни – почакайте. Ние сме на сто и пет, търпяли сме четиресет и пет, можем много да чакаме. Можем и да действаме.

Работете за доброто на „Левски“, гледат ви милиони.

Ултра Варна

Клубът на Привържениците на Левски „Ултра Варна“ изразява своето недоумение и абсолютно несъгласие с назначаването на директорски пост в ПФК Левски лицето И. Петков.

Подобни неградски недоразумения с мирис на пот и увяхнал люляк е невъзможно да бъдат част от Синята Идея…

Явно модела „Универсиадата“ продължава да „работи“ в канцелариите на Герена…

Обидно и грозно е обещанията да не се спазват, г-да „управляващи“.

Очакваме и преразглеждане на решението за назначаване на работа в ПФК Левски на
Армен Амбарцумян – той си знае защо, а ако иска може и да му припомним….

Левски София е най-високото стъпало в българското общество и родния спорт и заслужава ръководните постове да бъдат заемани от Свободолюбиви Хора с качества, като авторитет, морал, манталитет на победители, а вие имате ли ги, г-да „управляващи“…?

HD Boys

Вчера Синя България беше неприятно изненадана от новината, че на директорски пост в ПФК Левски е назначено лицето И. Петков. Нашето мнение е, че има много по-достойни личности в чиито вени тече синя кръв! В никакъв случай не бихме искали модела “Универсиадата” да продължава да работи зад стените на Герена, както нашите приятели от Ultra Varna написаха в тяхната декларация. Достойно е, когато обещанията се спазват! Силно искаме и се надяваме, че това решение ще бъде преразгледано и подложено на дълбок анализ, за да може Левски София да бъде отново на върха! А с подобни личности този връх не може да бъде постигнат…

Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!…

Old Capital Boys

С оглед на ситуацията в любимия ни клуб на, който много от нас са посветели живота. От този клуб ни зависи емоционалното състояние било то положително или не спрямо резултатите, които в последните години всички знаем какви са.

С последните събития ние от старата столица (Old Capital Boys) излизаме с този текст. Новото ръководство вчера назначи Ивайло Петков за, спортен директор на клуба. Сигурно повечето от вас след 98-ма са забравили че този човек е пряко свързан с футбола. Бяхме излъгани с назначаването на новия старши треньор бяхме излъгани, че новия спортен директор ще e име, което има сериозна визитка!!! Скъпи Левскари нашите естествени врагове са бившия отбор на цска, Ботев (Пловдив) и бившия Литекс, който сега се подвизава в София. Толкова ли е важно да има хора в клуба от нашите врагове. Всички помним по какъв начин напусна Люпко всички знаем защо Александър Цветков и Манолев малко преди да подпишат с Левски се отказаха.

Всички знаем кой и как създаде тази лига и в чий интерес.

Не искаме да бъдем повече лъгани.

Ние просто обичаме Левски не ни отнемайте любовта защото няма да успеете. Само Левски София.

Да. Живее България!

 

Оставете коментар

avatar
2000
 
  Абонирай се  
Известие от