Ето колко милиона вкарва новият спонсор в Левски

0
levski ludogorec 37

Левски е на крачка да подпише договор за генерален спонсор с австрийската компания Щрабаг (Strabag), която вече беше основен рекламодател на „сините“, обяви „Блиц“. Двете страни преговарят вече от няколко седмици, но все още няма официален контракт. Така компанията ще се завърне на фланелките, след като преди няколко години логото на фирмата бе на гърба на екипите на 26-кратните шампиони, тъй като тогава клубът имаше друг генерален спонсор. Преди две години пък Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ получи името Strabag, както се казва и до ден днешен.

Според информация на „Мач Телеграф“, австрийската строителна компания ще инвестира 4 000 000 лева в Левски. Както е известно, Наско Сираков, Тити Папазов и Павел Колев вече няколко пъти споменаха, че се водят напреднали разговори с бъдещ генерален спонсор на клуба.

Припомняме, че Левски е тежка финансова криза, а основният спонсор на клуба са феновете, които постоянно пълнят касата с всевъзможни кампании. Само с тяхна помощ обаче няма как клубът да оцелее. Затова е нужно спешно да бъде намерен генерален спонсор, тъй като освен текущите разходи Левски има и милиони левове задължения.

loading...
0 0 vote
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments