Емо Костадинов, Ангел Стойков и легенда в щангите в битката срещу джендър идеологията в училищата

0
emil kostadinov
-

Героят от “Парк де Пренс” и вицепрезидент на Българския футболен съюз Емил Костадинов влиза в Инициативния комитет на БСП за референдума срещу джендър идеологията в българските училища.

Освен легендарния нападател на ЦСКА и Порто в комитета влизат още световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев и селекционерът на младежкия национален отбор по футбол и наставник на Монтана Ангел Стойков. Информацията беше оповестена от лидера на социалистите Корнелия Нинова.

“Родителските организации, които подкрепиха горещо каузата на БСП, излъчиха свои представители – това са адвокат Владимир Шейтанов и Лилия Божкова.

Знакови спортни имена също влизат в инициативния комитет – футболната легенда Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежкият национален отбор по футбол Ангел Стойков.

Диана Тонова, Александър Симов, Страхил Ангелов и Нора Стоичкова също заявиха подкрепа и ще участват.

Инициативният комитет е отворен, продължават да постъпват заявления от представители на различни обществени сфери в подкрепа на решението, което БСП взе на Конгреса си.”, написа Корнелия Нинова във Фейсбук.

loading...
предишна статияЯнчев: Изцяло сме се фокусирали върху медалите! Мечта и цел е да се класираме за европейските клубни турнири
Следваща статияЕлитон: Най-опасен от Локомотив е моят сънародник Франса! Очаквам победа