Ел Маестро: Никога не съм напълно доволен

0
nestor el maestro
Снимка: cska.bg
-

„Никога не съм напълно доволен. Има аспекти, които трябва да подобрим, но това е страхотен резултат срещу мотивиран отбор на стадион със страхотна енергия“, каза Ел Маестро минути след края на мача на „Колежа“.

Той направи сравнение на последните два мача на ЦСКА: „Да, разбира се. Мисля, че днес не играхме толкова добре, колкото миналата седмица, но е важно да продължим да печелим точки. Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните моменти. Не беше лесно, но това е страхотна победа“.

„Мисля, че приехме битката и предизвикателството. Трябваше да се защитаваме в първите и последните 10-15 минути. Страхотно е, че вкарахме голове във важни моменти“, доволен е наставникът.

„Огромни, те все още са тук. Искам да им благодаря от името на целия отбор, страхотна подкрепа, благодаря на всички, които бяха тук“, благодари треньорът на феновете, дошли да подкрепят „армейците“ на стадион „Христо Ботев“.

„Не чак толкова много време, в което да работим по тактиката, затова ще работим за физиката, за да бъдем в добро състояние в средата и в края на седмицата. Ще видим каква е природата на контузиите на Марселино и Кордоба. Тези контузии нарушиха ритъма ни, но се справихме“, каза треньорът на ЦСКА за предстоящите мачове за тима и кадровите проблеми след мача с Ботев Пловдив.