Ел Маестро наглее: Няма да коментирам виковете „Оставка“, не е на нивото ми

0
nestor el maestro
Снимка: cska.bg
-

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро отказа да коментира скандиранията „Оставка!“ от феновете на „армейците“ след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив в мач от 27-ия кръг на efbet Лига, в който неговият отбор игра много слабо.

„Няма да коментирам виковете „Оставка“, не е на нивото ми. Ние изиграхме много слаб мач, беше ми трудно да разпозная отбора си. Второто полувреме видях промяна не толкова в качеството, колкото в желанието“, започна Ел Маестро.

„Не е моментът да бъдем негативни. Във футбола времето е много кратко. В неделя трябва да победим Левски и да си върнем отчасти за представянето днес. Допуснахме нехарактерни грешки в двете фази на играта, грешки, които нямаме време да работим специфично над тях, но смятам, че не можем да допускаме в неделя и няма да ги допуснем в неделя“, продължи той.

„Трябва да се фокусираме върху себе си, ще гледаме Лудогорец – Левски, но в перспективата да анализираме Левски. Много съм мотивирам, какво винаги да върша работата си, ще дам всичко от себе си в неделя, за да спечелим дербито, извинявам се за представянето днес. Работата ми е да давам цялото си знание и енергия всеки ден и ще продължавам да го правя, докато ми бъде позволено“, завърши Нестор Ел Маестро.