Ел Маестро: Извинявам се на г-н Загорчич

0
nestor el maestro 1
Снимка: cska.bg

Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро обяви, че и той може да предяви претенции относно ръководенето определени действия по време на двубоя между червените и Славия.

„Понякога се получава така, не беше най-добрият ни мач, но бяхме по-добрият отбор и заслужавахме да победим. Имахме повече шансове и възможности, понякога бележиш в последната минута. Когато твоят отбор вкара е добре. Славия игра много добре, доста по-различно от предишния си мач.

Десподов и Евандро можеха да вкарат втори гол, но не се получи, отборите играят доста различно тук. Знаех, че този мач ще е труден, защото знаех как могат да играят Славия. Не съм щастлив никога от равенството, заслужавахме да победим, бяхме по-добрият отбор“, каза Ел Маестро, след което коментира думите на своя колега Златомир Загорчич, че щабът на червените не може да се държи по този начин.

„Мачът беше много емоционален. И аз мога да се оплача от много неща. През първото полувреме играхме само 25 минути футбол. Имам и аз от какво да се оплача, но имам голям респект към господин Загорчич, той е по-възрастен от мен. Ако съм го наранил по някакъв начин, се извинявам. И двамата сме от една и съща страна и му желая успех в бъдеще“, допълни сръбският треньор, който коментира и представянето на голмайстора Мауридес.

„Ако имаш такъв нападател като него, трябва да го използваш по най-добрият начин, но не трябва да разчиташ и прекалено много на него, за да не станеш прекалено зависим.

Следващите два двубоя ще покажат на къде ще се развие сезонът ни. Футболистите са добре, вкарахме двама свежи играчи, срещу Копенхаген ще направим също промени“, допълни Ел Маестро.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук

Enter Captcha Here : *

Reload Image