ЕКСКЛУЗИВНО В KOTASPORT: Чутовен скандал! Биха съдия на мач във Врачанско, приеха го в спешното

0
pomorie montana 57
-
-

Страхотен скандал се е разразил по време на мач от „Б“ Областна група на Враца. На двубоя между Искър Роман 2 и Ботев Брусен, съдията Свилен Станчев е получил удар в главата от футболист на домакините. В следствие на побоя, той е бил хоспитализиран. За безумната ситуация арбитърът изпрати сигнал до редакцията на KotaSport.com. Ето какво написа самият рефер:

„При отсъден от мен аут в последните минути на срещата между Искър Роман 2 и Ботев Брусен, състезателят на домакините Тодор Бочев, след направен спринт, скочи с юмрук върху мен, като получих удар в лявата част на главата. Преди това, при отсъдена от мен тънка засада и последващ отменен гол на домакините, последваха бурни протести и заплахи за физическа само разправа, както и летящи бутилки от страна на публиката. Първоначално болката беше единствено от лявата страна, но прибирайки се от мача се засили и обхвана цялата глава. След направен преглед и скенер в спешния център във Враца, бях приет и останах в хирургията под лекарско наблюдение като вчера бях изписан и ми беше назначено домашно лечение.“

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „СТАНИ РЕПОРТЕР поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.