Ексклузивно в KOTASPORT: Ангел Стойков няма повече да е треньор на Черноморец Бургас

0
chernomoretz montana (19)

Ангел Стойков ексклузивно за KOTASPORT обяви, че няма да е повече треньор на Черноморец Бургас. Това той стори след равенството 2:2 срещу Янтра Габрово в последния мач от сезона.

„За съжаление неуспешен сезон за нас. Отборът не успя да се задържи в професионалния футбол. Причините са много, но аз няма да изтъквам причини, защото ще излязат като оправдания. Главната причина естествено е в старши треньора. Аз съм виновен за изпадането на отбора и поемам вината. Със спекулациите за моята оставка, аз съм я подавал многократно“, коментира Стойков.

„Докато ръководството реши, аз бях длъжен да си я изпълнявам задълженията като старши треньор“, добави той.

„След последния мач нещата са ясни. Може би ще станат ясни следващата седмица. Черноморец трябва да тръгне по друг път.“

„Черноморец ще има нов старши треньор. Надявам се това да стане ясно още в понеделник или във вторник“, допълни треньорът.

„След като се поставят основите на професионален отбор, тогава можеш да претендираш да играеш в професионалния футбол и да постигаш успехи“, каза наставникът.

„С цялото си сърце работих за Черноморец като треньор, давах всичко от себе си, но нещата не се получиха. Вината е само моя. Състезателите и ръководителите си свършиха работата, вината е само моя.“

„Казах, че няма да съм треньор на Черноморец. Не знам какво ще се случи. Надявам се в понеделник-вторник да има повече яснота“, каза още Ангел Стойков.