ЕКСКЛУЗИВНО в „Кота Спор“: Нефтохимик с тотални промени в ръководството си!

3

ПФК Нефтохимик ще има изцяло ново ръководство до дни. Това съобщи ексклузивно за предаването „Кота Спор“ на KotaSport.com председателят на комисията по спорт към местния парламент на Бургас Йордан Георгиев. Той уточни, че ще бъде закрита длъжността спортен директор, която в момента се изпълнява от Недялко Москов.

Ще бъде избран нов изпълнителен директор, който ще е популярна фигура в бургаския футбол.

Планират се и промени в Съвета на директорите, където ще влязат разпознаваеми спортни хора.

Треньорският щаб почти със сигурност остава начело на тима.

Новото ръководство ще разгледа и работа на ДЮШ на клуба. Ще се търси подходяща и функционираща формула за дейността на структурата. Целта е да се запазят в клуба качествените млади футболисти.

Вече се работи и по проблема с финансирането. Община Бургас се е издължила почти изцяло и е платила 150 хиляди субсидия на клуба. До края на месеца ще бъдат дадени още 50 хиляди. Възможно е да бъде гласувана актуализация на бюджета и да се осигурят допълнителни средства от местния бюджет. Водят се разговори с частни фирми за спонсорство и реклами, но развитие по темата ще има в следващите седмици и месеци.

Клубът има задължения към НАП, към служители и футболисти, но целта е дълговете да се чистят регулярно.

Повече за Нефтохимик вижте от гостуването на Йордан Георгиев в предаването „Кота Спор“! Очаквайте цялото предаване с още разкрития за Нефтохимик, Черноморец и целия бургаски спорт.

Може да се абонирате за канала на KotaSport.com ТУК

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Аз съм
Аз съм
1 месец по-рано

Тези двете карикатури от ляво и дясно на Данчо Георгиев са срам за бургаската журналистика. Единия е като последния бургаски алкохолик другия имам чувството че саа го свалили от някое Странджа скок село с този изказ. Алкохолик пита за нов треньор. Какво му е на сегашния или просто интрига да има

NTT
NTT
1 месец по-рано

Защо всички трябва да са длъжни на това клубче ? Че като Община Бургас е поела част от издръжката на този клуб, трябва всички ние данъкоплатците да понасяме тежестта от своеволията на този клуб ли ? То не бяха фалирания, задължения, сливания, префасонирания и каквото там се сетите. Тия баталясват всичко около себе си и после реват като отманлийски чакали. Днес са едни, утре други, а след тях само недоимък и задължения.

Бургас
Бургас
1 месец по-рано

Бахти и пародията на професионален футболен клуб. Излиза, че са на щат към Общината. Имат си годишна субсидия от Общината 200 хиляди. Разделяте ги на 12 и им давате 16 667 лв. всеки месец и с това се изчерпва задължението на общината към тази карикатура. Нататък да се оправят. Имат си и спонсори и други начини за финансиране. Общината не е длъжна да ги издържа изцяло. Вместо това те още април изпапали цялата годишна субсидия, чакат заплати да им плащат сякаш са общински служители и още пари, ако може. Ползват всякакви услуги, никъде не плащат. После пак Общината ще им… Прочети още »