Джони Велинов: От Крумовград да се надяват на по-малко голове във вратата си! Дано най-накрая ЦСКА стане шампион

0
-
-

Легендата на ЦСКА Георги Велинов сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за мач на ЦСКА-София с Крумовград. Той заяви, че единственото, което може да се случи на „Армията“, е „червените“ да победят.

„Аз друго, освен победа на ЦСКА срещу Крумовград, не мога да очаквам. Да, Крумовград наистина направиха един подвиг в предишния кръг, но на „Армията“ е различно. Изобщо да не се надяват в София да имат този комфорт. ЦСКА в момента е със силен състав. На мнение съм, че се направи една много добра селекция. Взеха се качествени футболисти и съм сигурен, че те ще го покажат това през този сезон. За мача с Хебър в първия кръг мога да кажа, че Любо Пенев е добър треньор и добре беше подредил отбора си. Все пак си мисля, че имаше и леко подценяване от страна на „червените““, заяви Велинов.

„Сега играчите трябва да излязат с хладни глави и да вземат победата. От Крумовград да се надяват да си тръгнат с по-малко голове във вратата си! Всеки ще иска да се доказва срещу тях. Играчите на ЦСКА са добри и ще го покажат. Колкото до привличането на Данило Асприля мисля, че ще е сред ключовите играчи през сезона. Той е един много силен футболист, който наистина заслужава внимание и е в добра форма. Това, което ще направи той, ще го видите. Има играчи, които да завършват положенията в ЦСКА. Ще бъде много силен сезон за „армейците“. Да се надяваме, че нещата най-накрая ще се подредят както трябва и ЦСКА ще е шампион. Сега по-малко трябва да се говори и повече да се действа“, завърши той.

loading...