Двама от Пирин висят до последно за Разград

0
vladimir medved
-
-

Двама флангови футболисти ще бъдат до последно под въпрос за Пирин преди гостуването на Лудогорец. Симеон Александров и Владимир Медвед все още не са напълно възстановени от контузиите си, но в Благоевград се надяват, че те ще бъдат на разположение на Иво Тренчев за визитата в Разград. Българинът има проблеми с коляното, докато беларусинът е с травма от мача с Етър. Двамата ще пътуват с тима и наставникът ще преценява в часовете преди мача дали да разчита на някой от тях.

„Най-хубавото е, че виждам голямо желание от всички. Резултатите ни дадоха увереност, защото губиш ли, психическото равновесие се крепи на един косъм и лесно може да се скъса. Не печелиш ли точки, се получава напрежение. Радвам се, че го правим, което е добра основа за стабилизирането на клуба. Отиваме в Разград с нагласата, ако може да измъкнем нещо“, заяви Тренчев.

Орлетата поглеждат към мача със завидно самочувствие, след като в последните три двубоя не познават вкуса на загубата на „Хювефарма Арена“. В тях те записаха две гръмки победи с 5:3 и 1:0, а един мач завърши при равенство 1:1./ „Тема спорт“

loading...