Дуо родни бабаити, млели съдия, изгоряха за по една година

0

Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС-Пловдив наказа двама футболисти на ФК Гоце Делчев (Горни воден) с лишаване от състезателни права за по една година заради удари по съдиите.

Четири отбора от местните Б областни групи пък се отказаха от участие още преди края на есенния дял и заради това срещите им дотук се анулират, както е съгласно Наредбата.

Решения на Дисциплинарната комисия:

По член 34(1) т.6-3 кол.3 от Дисциплинарния правилник се налага наказание забрана да изпълнява функции от името на отбора за 1 (една) среща и глоба от 62 (шестдесет и два) лева на г-н Антонио Цанков – треньор на ФК“Раковски 2018″(Раковски).

По член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание спиране от състезателни права за 1 (една) година на състезателя Димитър Гоцев от ФК“Гоце Делчев“(Г.Воден) .
По член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание спиране от състезателни права за 1 (една) година на състезателя Николай Симеонов от ФК“Гоце Делчев“(Г.Воден) .

СТК при ОС на БФС – Благоевград за срещата ФК „Вихър“ /с.Кавракирово/ – ФК „Светкавица“ /с. Митиново/ от 9-ия кръг на първенството в група Струма-2, СТК взе следното решение:
– Присъжда служебна загуба на ФК „Вихър“ /с. Кавракирово/ при служебен резултат 0:3 в полза на ФК „Светкавица“ /с.Митиново/, съгласно чл.47, ал.7 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2019/2020г. и наказва ФК „Вихър“ /с. Кавракирово/с имуществена санкция в размер на 200 (двеста) лева, допуснал нередовен състезател в отбора си в официална среща, съгласно чл.47, ал.9 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2019/2020г.

СТК при ОС на БФС – Силистра на основание чл. 24 (2) б. В от Наредбата за първенства и турнири на БФС , ФК“Релакс“ с. Овен (мъже и юноши младша възраст) се изваждат от състава на Източна група заради повече от едно неявяване на мачове от областното първество.

БФС-Бургас пък реши, че за срещата ФК Сокол (Порой) – ФК Просеник от 7 кръг на „Б“ областна група мъже-„Център“ на 02.11.2019 г. от 14,30 ч., се установи допусната нередност от страна и на двата отбора, се присъжда нула точки и нула голове, съгласно чл.24, ал.2, т.10 от Наредбата. Решението е базирано на доказателства, че и в двата отбора е имало нередовни състезатели.