Дучето изригна пред KOTASPORT срещу управниците на футбола ни и отсече: ЦСКА го има благодарение на феновете (ВИДЕО)

0

Бившият лидер на агитката на ЦСКА – Димитър Ангелов – гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, Дучето стовари истинска канонада от обвинения към управляващите родния футбол.

„Едно време имаше държава, която да подпомага спорта. Ролята на държавата е да спонсорира спортните центрове, за да се развиват футболисти. Сега държава няма. Тук съм, за да кажа истината, не може да продължават по този начин нещата. Искам да дойдат хора, които не са се занимавали с футбол и спорт, защото в момента нашият футбол е управляван от провалени управници. Болно ми е. Конгресът не решава нищо, сменяме едни провалени управници с други.

Колко пъти някой каза нещо за футбол, а не за съдийството? Защо няма един кръг, в който да не говорим за съдии, а само за футболните достойнства.

Кое е редно и кое не, това е тема, за която мога да говоря само за себе си. Един отбор трябва да се развива, по принцип. След 2000-та година станахме фенове, а не привърженици или запалянковци. Всеки иска да гледа отбора си как се развива. В България обаче трябва да се мисли и за пари, след като няма начин да си издържаш отбора. И двете страни са прави, както собственикът, така и запалянкото. Трансферите са част от футбола.

Всеки отбор трябва да има своя база и стадион, а не да се хвалим с чужди пари. Знам, че нещата не вървят, няма да коментирам кой е прав и кой е крив. Футболът у нас го няма. Нека говорим за футбол след ЦСКА – Лудогорец, не за съдии.

ЦСКА го има благодарение на феновете. Всеки има право на мнение и никой няма право да се сърди, това е истината“, коментира Дучето в „Студио Дерби“ на KotaSport.com.

loading...