Дубълът на Етър изпусна Боруна

0
etar 2 dubal
Снимка: etarvt.bg
-
-

Дублиращият отбор на „Етър“ изпусна заслужена победа над „Боруна“ (Царева ливада). „Виолетовите“ имаха подчертан превес, но мачът на терена „Трифон Иванов“ завърши 1:1. Въпреки това точката позволи на младите „боляри“ да запазят преднината си пред двата конкурента за оставане „Боруна“ и „Локомотив“ (Дряново), който пък също завърши 1:1 у дома срещу „Янтра“ (Полски Тръмбеш).

Мачът започна с ранен гол на „виолетовите“. Още в 10-ата минута те поведоха с попадение на Ивелин Иванов, който прати с глава топката в мрежата за 1:0. Атаките им продължиха, но последваха много пропуски пред вратата на гостите, като до почивката можеха да паднат още 2-3 гола. В 55-ата минута след грешка отзад гостите успяха да изравнят. И през втората част етърци продължиха да търсят победен гол, но той така и не падна и мачът завърши при равенство.

„Етър-2“ има 25 точки, като е и с мач повече от „Боруна“ и „Локо“ (Др), които са съответно с 23 и 18 т. В отложения мач от 21-и кръг „виолетовите“ посрещат на 24 май от 18:30 ч. на стадион „Ивайло“ горнооряховския „Локомотив“, а после в събота гостуват на „Павликени“.

Асеновец не успя да пречупи Сливен пред куп турски мениджъри

loading...